Deze tijd verlangt veel van jou. Ik zei het al. Ook jouw leven wordt 24 x 7 gedomineerd door onze prestatiemaatschappij. Het is goed als je af en toe een pas op de plaats maakt, hoe lastig dat ook is. Want je hebt veel verantwoordelijkheden. Toch roepen steeds meer mensen als jij de hulp in van een coach. Dapper, verstandig. Goed dat je hier bent en kijk wat ik voor jou kan doen.

Personal Coaching

Deze vorm van coaching is geschikt voor iedereen met vragen of hindernissen zoals:

  • Je zoekt antwoorden op jouw levensvragen
  • Je loopt vast in je privéleven of in je werk
  • Je voelt je belemmerd door bepaalde overtuigingen uit je vroegere leven
  • Je wilt meer zelfvertrouwen
  • Je ervaart een conflictsituatie in je privéleven of op je werk en komt daar niet uit
  • Je wilt iets anders met je leven maar je weet niet wat
  • Je weet niet wat je passie is
  • Je ondervindt hinder van een emotionele gebeurtenis
  • Je wilt graag een andere richting inslaan maar voelt je bezwaard

Aanpak

Met een persoonlijke aanpak en begeleiding help ik je de oplossing te vinden. Die ligt vaak dichterbij dan je denkt. Namelijk in jezelf! Een standaard oplossing voor jouw vraag of probleem is er helaas niet. Want jij bent uniek, net als ieder ander. Mooie paradox, nietwaar? Dus ga ik vanuit jouw eigen, unieke situatie met je aan de slag. Als coach stel ik vooral vragen, vragen die nog meer vragen oproepen. Goede vragen met elk een eigen antwoord. Uit al die antwoorden samen verschijnt jouw oplossing. Wow… Ik maak ook gebruik van NLP-technieken en oefeningen wanneer ze je helpen.

Vragen, oefeningen of uitkomsten kunnen confronterend zijn. Maar ik laat je er nooit mee zitten. Ik help je een confrontatie te zien als een leermoment, een inzicht. Dat heb je nodig om weer verder te kunnen. En dat lukt je. Het duurt niet lang of je merkt verlichting, vooruitgang en een prettiger leven. Dat is toch waar je voor kwam?

Nu je hier bent, ga dan op z’n minst een vrijblijvend kennismakingsgesprek met me aan. Je hoeft niet te twijfelen, want als ik denk dat coaching nu niet nodig is, dan zal ik je dat afraden. Zie je tegen de kosten op? Denk dan ook aan wat het je zal opleveren. Wat je nu in jezelf investeert, betaalt zich in veelvoud aan je terug. Contact me maar…