Je werk, je carrière. Zo belangrijk! Je voelt je gezien, je doet ertoe, het resultaat van jouw werk doet ertoe. Maar dan wordt het anders. Soms geleidelijk aan, soms is het er opeens. Dat onbehaaglijke gevoel. Doe ik er nog toe? Doet mijn werk er nog toe? Het moet anders, je wilt het anders! Hoe dan? En wat dan precies? Of kun je toch gelukkig zijn met wat je nu hebt? Lastig, zo’n situatie. Daar wil je uit, want iets klopt er niet. Dan biedt jobcoaching voor jou een oplossing.

Jobcoaching is geschikt voor iedereen met vragen zoals:

  • Je wilt meer uit jezelf en je werk halen
  • Je wilt al langer hogerop maar je twijfelt ook nog steeds
  • Je hebt nog steeds diezelfde baan, terwijl je er zowat in wegkwijnt
  • Je vindt het lastig om de verantwoordelijkheden van jouw functie te dragen
  • Je vindt delegeren lastig en doet daarom (te) veel zelf
  • Je ervaart een conflictsituatie op je werk en weet even niet een oplossing
  • Je voelt weinig energie, je voelt je uitgeput
  • Je ziet collega’s happy zijn, dat wil jij ook

“My job is not to be easy on people. My job is to make them better…”, zei Steve Jobs. Dat is ook de gedachte achter mijn aanpak. Want je krijgt een mentor. Die mentor ben ik. We ontmoeten elkaar geregeld. Samen gaan we vanuit jouw doelen aan de slag. We gaan opruimen wat jou hindert en op zoek naar wat jou in beweging zet. Heel natuurlijk, inspirerend en motiverend. Ik maak gebruik van NLP-technieken en oefeningen. Vragen, oefeningen of uitkomsten kunnen confronterend zijn. Toch zijn dat goede leermomenten en inzichten. Die heb je nodig om verder te kunnen. En dat gaat je lukken, zodat jij weer aan het stuur van jouw carrière gaat staan, weer vooruit. Je werk wordt makkelijker, je ervaart weer plezier en je groeit. Precies wat je nodig hebt.

Voor (young) professionals, specialisten en managers die werkzaam zijn in de ICT-sector heb ik nog iets extra’s te bieden door mijn achtergrond.

Ik heb een studie bedrijfskundige informatica aan de Hanzehogeschool Groningen voltooid. Daarna heb ik zo’n acht jaar voor Amerikaanse IT-bedrijven gewerkt, waaronder Apple. Vervolgens was ik ruim 10 jaar werkzaam bij een groot Engels-Nederlands IT-consultancybedrijf gewerkt – CMG, thans CGI – waarvan vier jaar voor de Raad van Bestuur. Ook was ik geruime tijd manager van verschillende teams. In 2006 ben ik mijn eigen bedrijf gestart: een communicatiebureau met als specialiteit verandermanagement. Sinds 2020 richt ik me volledig op het coachen van professionals die stappen willen maken met hun leven, carrière of bedrijf.

Zie ook mijn CV.

BePresent Jobcoaching

Een vrijblijvend kennismakingsgesprek behoort tot de mogelijkheden. Contact me maar: 06 5111 0090