Je werk, je carrière. Zo belangrijk! Je voelt je gezien, je doet ertoe, het resultaat van jouw werk doet ertoe. Maar dan wordt het anders. Soms geleidelijk aan, soms is het er opeens. Dat onbehaaglijke gevoel. Doe ik er nog toe? Doet mijn werk er nog toe? Het moet anders, je wilt het anders! Hoe dan? En wat dan precies? Of kun je toch gelukkig zijn met wat je nu hebt? Lastig, zo’n situatie. Daar wil je uit, want iets klopt er niet… Goed dat je hier bent en kijk wat ik voor jou kan doen.

Job Coaching

Deze vorm van coaching is geschikt voor iedereen met vragen zoals:

  • Je wilt meer uit jezelf en je werk halen
  • Je wilt al langer hogerop maar je twijfelt ook nog steeds
  • Je hebt nog steeds diezelfde baan, terwijl je er zowat in wegkwijnt
  • Je vindt het lastig om de verantwoordelijkheden van jouw functie te dragen
  • Je vindt delegeren lastig en doet daarom (te) veel zelf
  • Je ervaart een conflictsituatie op je werk en weet even niet een oplossing
  • Je voelt weinig energie, je voelt je uitgeput
  • Je ziet collega’s happy zijn, dat wil jij ook

Aanpak

Je krijgt een mentor. Die mentor ben ik. Samen gaan we vanuit jouw doelen aan de slag. Dat kan betekenen dat we gaan opruimen wat jou hindert, vinden en opstarten wat jou in beweging zet. Heel natuurlijk, inspirerend en motiverend. Je bent open naar mij toe en bereid wat jou in je werk bezighoudt met me te delen. Soms ook daarbuiten. We ontmoeten elkaar geregeld en nog interessanter: Ik ben er altijd voor je, want mijn telefoon staat aan voor jou.

Naast mijn uitgebreide ervaring maak ik gebruik van NLP-technieken en oefeningen wanneer ze je helpen. Vragen, oefeningen of uitkomsten kunnen confronterend zijn. Maar ik laat je er nooit mee zitten. Want confrontaties zijn leermomenten, inzichten. Die heb je nodig om verder te kunnen. En dat lukt je. “My job is not to be easy on people. My job is to make them better…”, zei Steve Jobs. Uiteraard laat ik jouw teugels vieren als dat kan. Immers, het is jouw doel om zélf aan het stuur te staan. En dat gaat gebeuren, je gaat weer vooruit. Je job wordt makkelijker, je krijgt weer plezier en je groeit. Dat is toch waar je voor kwam?

Voor (young) professionals, specialisten en managers die werkzaam zijn in de ICT-sector heb ik nog iets extra’s te bieden door mijn achtergrond. Wil je weten wat dat is? Bekijk mijn CV anders even.

Nu je hier bent, ga dan op z’n minst een vrijblijvend kennismakingsgesprek met me aan. Je hoeft niet te twijfelen, want als ik denk dat je momenteel ook prima zonder mentor verder kunt, dan zal ik je dat zeggen. Zie jij of jouw werkgever tegen de kosten op? Denk dan ook aan wat het jou en je werkgever zal opleveren. Wat je nu in jezelf investeert, betaalt zich in veelvoud aan je terug. Contact me maar…