Onderzoek toont ook aan dat visie, missie en kernwaarden de belangrijkste redenen zijn voor mensen om bij een organisatie te willen werken. Waaruit blijkt dat die nagestreefd – of beter nog – nageleefd worden? Dit zijn onze kernwaarden. Hieraan mag je ons dus altijd houden.

ONZE KERNWAARDEN

Betrokken en betrouwbaar: Wij ondersteunen bij de persoonlijke en professionele ontwikkeling van onze klanten. Dit vergt serieuze aandacht voor jou en betrokkenheid van je coach. Als klant moet je er dus op kunnen vertrouwen dat jouw coach er steeds voor je is. Van begin tot eind.

Deskundig: We kunnen veel en we weten veel. Maar niet alles. Daarom blijven we onszelf ontwikkelen. We zijn gecertificeerde coaches, we hebben verstand van IT. Wanneer een klant beter geholpen is met expertise buiten ons eigen domein, dan helpen we de juiste deskundigheid te vinden.

Open, eerlijk en plezierig: We zetten ons in voor een plezierige werksfeer waarin we in openheid kunnen samenwerken. Een sfeer waarin ruimte is voor feedback, verbeterkansen worden geboden, ondersteuning wordt geboden en waar gelachen wordt.

Zijn jouw kernwaarden nog actueel?

Hoe zit het met de kernwaarden in jouw organisatie? Zijn ze übehaupt en zijn ze nog actueel? Zorg dat iedereen ze (her)kent. Hoe? Neem contact met ons op en we komen je helpen.

Tel.: +31 (0)6 5111 0090