BePresent is in 2006 in Amersfoort opgericht door Jan Massier. Sinds 2020 is BePresent gevestigd in Noord-Nederland met de focus op IT-organisaties in de drie noordelijke provincies, want we vinden het belangrijk om dicht bij onze klanten te zitten. We zijn een gespecialiseerde coachingspraktijk en werken samen met enthousiaste en ervaren coaches uit deze regio.
BePresent oprichter Jan Massier kl

Jan Massier, coach en adviseur voor IT-professionals

Na mijn opleiding bedrijfskundige informatica ben ik inmiddels 30 jaar als werk(onder)nemer in verschillende rollen en op verschillende niveaus actief in het IT-domein. In 2006 heb ik BePresent opgericht om IT-organisaties te helpen zich optimaal te presenteren naar hun stakeholders. Ik ben gecertificeerd coach in NLP, een effectieve methodiek voor persoonlijke ontwikkeling en communicatie. Sinds 2018 ben ik ook eigenaar van Terpboerderij Stilleven, een unieke vergaderfaciliteit in noordoost Friesland. Op deze inspirerende plek begeleid ik IT (management)teams bij het maken van plannen, houd ik coachingsessies met individuele klanten en organiseer ik teambuildingsessies. Zie ook mijn uitgebreide CV.

Kom jij BePresent versterken?

Ben jij een coach met sterke roots in de IT-wereld? Zou je BePresent willen versterken met jouw kennis en kunde? Bel voor een nadere kennismaking.

Tel.: 06 5111 0090

Samenwerking met Henk Dotinga Consultancy & Coaching

Bij teamcoaching werken we samen met Henk Dotinga. Henk is een zeer ervaren coach op het gebied van o.a. NLP en systemisch werken. Samen hebben we een zeer krachtig teambuildingconcept ontwikkeld als krachtig alternatief voor de klassieke heisessie in een businesshotel: de Terpsessie.

De teamleden krijgen heldere inzichten in de doelstellingen van hun team en in de persoonlijke sterktes en kwaliteiten van elk teamlid. Vervolgens ontdekken ze de optimale rolverdeling binnen het team om gezamenlijk de gestelde doelen te kunnen verwezenlijken. Zonder veel theorie, maar wel met veel praktische zaken en ervaringen waarbij diverse werkvormen de revue passeren. Als vast onderdeel van dit programma gaat het team een Weidetocht lopen waarin ze existentiële onderwerpen bespreken met verrassende uitkomsten. Tijdens deze wandeltocht is een ontmoeting met je basale waarden en die van je collega’s onvermijdelijk.