BePresent is in 2006 in Amersfoort opgericht door Jan Massier en werkzaam in de regio’s West- en Midden-Nederland. Sinds 2020 zijn wij gevestigd in Noord-Nederland met de focus op IT-organisaties in de drie noordelijke provincies, want we vinden het belangrijk om dicht bij onze klanten te zitten. We zijn een gespecialiseerde coachingspraktijk en werken samen met enthousiaste en ervaren coaches uit deze regio.
BePresent oprichter Jan Massier kl

Jan Massier, eigenaar BePresent & coach voor IT-professionals

Aangenaam en welkom. Wie ben ik? Na mijn opleiding bedrijfskundige informatica heb ik als werk(onder)nemer in verschillende rollen en op verschillende niveaus gewerkt in het IT-domein. In 2006 heb ik BePresent opgericht om IT-organisaties te helpen zich optimaal te presenteren naar hun stakeholders. Sinds 2018 ben ik ook eigenaar van Terpboerderij Stilleven, een unieke vergaderfaciliteit in noordoost Friesland. Op deze inspirerende plek begeleid ik (management)teams bij het vaststellen van hun doelen en aanpak en werk ik van hieruit tevens als gecertificeerd coach voor IT-professionals in Noord-Nederland. Zie ook mijn uitgebreide CV.

Kom jij BePresent versterken?

Ben jij een coach met sterke roots in de IT-wereld? Zou je BePresent willen versterken met jouw kennis en kunde? Bel voor een nadere kennismaking.

Tel.: +31 (0)6 5111 0090

Samenwerking met Henk Dotinga
Op het gebied van teamcoaching werken we samen met Henk Dotinga Coaching. Samen met Henk hebben we een zeer krachtig teambuildingconcept ontwikkeld als krachtig alternatief voor de klassieke heisessie in een businesshotel: de Terpsessie.  Lees meer…