BePresent is een coachingspraktijk voor IT-professionals en -organisaties. Onze missie is gericht op het ontwikkelen van jouw persoonlijke en professionele vaardigheden en het aanwenden van jouw volle potentieel. Samen halen we het beste uit je naar boven. Dat is goed voor jou, je omgeving, de IT-organisatie én je klanten.

Wij richten ons op de mensfactor binnen de IT-wereld, mét verstand van IT. Ons leidende motto sinds de oprichting in 2006 is steeds geweest: “Presenteer jezelf, laat jezelf zien. Als persoon, als bedrijf. Be present!” Dankzij onze jarenlange ervaring op alle niveaus binnen IT-organisaties hebben wij een scherpe kijk op verschillende ontwikkelingsfacetten van IT-professionals, -teams en de IT-organisatie.

Onze missie bestaat uit het coachen van IT-professionals in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling en het adviseren van IT-executives bij hun dagelijkse uitdaging om de IT-functie binnen hun organisatie optimaal te laten draaien. Daarbij ligt onze focus op de ontwikkeling van niet-technische skills zoals communicatie, aansluiting vinden bij klanten, verdiepen in bedrijfsdoelen, motiveren, overtuigen, ‘nee’ kunnen zeggen en meer. Het hogere doel is een gemotiveerde en loyale workforce, tevreden klanten en goede (bedrijfs)resultaten.

Onderzoek toont aan dat missie, visie én kernwaarden de belangrijkste redenen zijn voor mensen om bij een organisatie te willen werken. Zijn die er? En zijn ze gecommuniceerd? En waaruit blijkt dat die nagestreefd – of beter nog – nageleefd worden? Dit zijn onze kernwaarden. Hier houden wij ons aan, 24 x 7!

Betrokken en betrouwbaar: Wij ondersteunen bij de persoonlijke en professionele ontwikkeling van onze klanten. Dit vergt serieuze aandacht voor jou en betrokkenheid van je coach/adviseur. Als klant moet je er dus op kunnen vertrouwen dat jouw coach er steeds voor je is. Van begin tot eind.

Deskundig: We kunnen veel en we weten veel. Maar niet alles. Daarom blijven we onszelf ontwikkelen. We zijn gecertificeerde coaches, we hebben verstand van IT. Wanneer een klant beter geholpen is met expertise buiten ons eigen domein, dan helpen we de juiste deskundigheid te vinden.

Open, eerlijk en plezierig: We zetten ons in voor een plezierige werksfeer waarin we in openheid kunnen samenwerken. Een sfeer waarin ruimte is voor feedback, verbeterkansen worden geboden, ondersteuning wordt geboden en waar gelachen wordt.

Sinds 2020 is BePresent gevestigd in Noord-Nederland. Dit is ons werkgebied. Wij ondersteunen IT-organisaties die actief zijn in deze regio, want we zitten graag dichtbij onze klanten. Dat vinden wij in meerdere opzichten belangrijk.

Wij hebben het voorrecht om elke dag te mogen werken vanuit onze eigen, bijzondere en zeer inspirerende vestigingsplek Terpboerderij Stilleven in het pittoreske Jannum. Voorzien van alle gemakken en middelen, biedt deze locatie ook uitstekende mogelijkheden als uitvalsbasis voor klanten die in alle rust willen vergaderen, waar we coachingsessies houden en teambuildingsactiviteiten organiseren.

Coachingspraktijk BePresent - Terpboerderij Stilleven

Wat is jouw missie?

Wanneer je richting mist of knelpunten ervaart – zowel persoonlijk of als organisatie – dan kom je nooit bij je doel. Wil je dat veranderen? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek waarin we zullen vaststellen of en wat we voor je kunnen doen om jouw doel te bereiken.

Tel.: 06 5111 0090