BePresent is een gespecialiseerde coachingspraktijk voor IT-professionals en -organisaties. Onze missie is gericht op het ontwikkelen van persoonlijke en professionele vaardigheden van IT-ers en het aanwenden van hun volle potentieel. Doordat we het beste uit hen naar boven weten te halen, dragen we bovendien bij aan verlaging van het personeelsverloop binnen de IT-organisatie.

Ons leidende motto sinds de oprichting in 2006 is steeds geweest: “Laat jezelf zien, presenteer jezelf, wees er.” Dankzij onze jarenlange ervaring op alle niveaus binnen IT-organisaties hebben wij een goede kijk op verschillende ontwikkelingsfacetten van IT-professionals en -teams. Naast technische vaardigheden bepalen soft-skills, bijvoorbeeld communicatievaardigheden en empathisch vermogen, steeds meer de kwaliteit van IT-producten. Juist die skills helpen we ontwikkelen zodat jij allrounder wordt en er nieuwe carrièrekansen voor je ontstaan. Dat is de kern van onze aanpak en daarmee dragen we direct bij aan meer tevreden medewerkers én klanten.

BePresent visie-knop

BePresent kernwaarden-knop

BePresent coaches-knop

Wat is jouw missie?

Wanneer je richting mist,  persoonlijk of als organisatie, dan kom je nooit bij je doel. Een haarscherpe missie helpt. Wij helpen je graag deze te bepalen. Bel ons.

Tel.: +31 (0)6 5111 0090