On top of your world…
De kortstondige flow van een feel-good boek
1 februari 2021

On top of your world…

“Hij gaat altijd fluitend door het leven”, of “Het geluk lacht haar altijd toe…” Herkenbare gedachtes, nietwaar? En wees eerlijk, wie zou dat niet willen? Als mens en als professional maak je dingen mee die je achteraf liever anders had aangepakt. Waarom loopt het dan toch anders? Het antwoord daarop ligt verrassend dicht bij: in jou.

Elk mens komt vroeg of laat in een situatie waarin de vraag opdoemt: “Doe ik het wel goed? Pak ik dat nou wel slim aan?” of “Hoe komt het dat ik geen vooruitgang boek?” Het gebeurt. Bij de meesten van ons. Op het werk, in je privéleven. Sommige vraagstukken zijn hardnekkig en lossen niet zomaar op. Dat komt ergens door. Zonder die oorzaak aan te pakken blijven die thema’s terugkomen. Uiteindelijk loop je vast.

Een goede coach kan je helpen antwoorden te vinden op je vragen. Met krachtige (gespreks)technieken en gerichte oefeningen krijg je inzicht in jezelf. Inzicht in jouw passie, jouw doelen en vermogens. Want die heb je, meer dan je beseft. Daar ligt de sleutel tot jouw succes. Wat dat succes ook is. Daardoor win je aan zelfvertrouwen en sta je weer ‘on top of your world’.

Ervaar jij in je privéleven of in je werk tegenslag of heb je het gevoel niet vooruit te komen? Blijf er niet te lang mee rondlopen. Dat gaat ten koste van je leef- of werkplezier en is helemaal niet nodig. Bel of mail me gerust als je ‘ergens mee zit’. Ik ga je helpen.
%d bloggers liken dit: