Diensten

Wij helpen IT-organisaties en IT-leiders de dienstverlening aan en samenwerking met hun klanten te verbeteren. Dit doen we door de inzet van communicatie. We bieden unieke communicatie-ondersteuning en oplossingen die direct bijdragen aan betere dienstverlening, hogere opbrengsten van IT-investeringen en verbetering van bedrijfsresultaten.

diensten met duurzaam resultaat

Onze verbeterdiensten bevatten communicatie- en samenwerkingsprogramma’s, IT-project support, Management of Change services en coaching van individuele IT-ers en teams. Onze belofte: beter imago van IT, reputatiebescherming van de IT-leiders, betere samenwerking tussen business en IT, positievere klantbeleving en een toename van de businesswaarde van IT-initiatieven.

businesscase en afrekenmodel

Veel organisaties vinden het lastig om investeringen in communicatie te rechtvaardigen. Helaas komt dat vaak voort uit onwetendheid over de impact die communicatie heeft op het resultaat. We denken graag mee met de oplossing die het beste bij je past en leveren die bij voorkeur tegen een vaste prijs en op basis van een dienstovereenkomst. Denk maar eens na over de meerwaarde als gevolg van een beter imago van je IT-afdeling, je eigen reputatie, betere samenwerking met klanten en minder fouten in de operatie. Wat is je businesscase? En waar wacht je nog op?

speerpunten

We leren jou als CIO of IT-manager een structuur waardoor je communicatief on top blijft en die jou bescherming biedt. Naar je personeel en naar je organisatie. Zeker op de belangrijke momenten en vooral dagelijks. We gaan je volledige transparantie opleggen en helpen je inhoud en vorm te geven aan je communicatie met aansprekende en overtuigende middelen. Je krijgt van ons een communicatiemanager die een jaar om je heen blijft hangen en maandelijks met je afstemt. Die communicatie-expert regelt verder alle zakken die nodig zijn om die communicatiestructuur op te zetten en adviezen te geven. Aan het eind van onze samenwerking heb je alles in je vingers en pak je zelf door. Wij gaan dan weer met een gerust hart verder. Meer weten

MOC4IT is onze bewezen veranderaanpak waarmee we organisaties helpen hun nieuwe IT-systeem en processen succesvol te implementeren. MOC4IT is een waardevolle aanvulling op traditionele projectmanagement methodieken zoals PRINCE2. We garanderen u dat uw IT-project de businesscase gaat opleveren die u ervan verwacht. Meer weten

We bieden speciale programma’s gericht op het verbeteren van het wederzijdse begrip tussen de business en IT. We leren hen gebruik te maken van marketing, communicatie en samenwerkingstechnieken om elkaars taal te spreken, begrip te krijgen van businessprioriteiten en de businesswaarde van IT-oplossingen. Hierdoor krijgt IT inzicht in de werkelijke vraag van de klant, leert de goede dingen te doen en die dingen goed te doen.sell IT: communicatie & promotieprogramma voor IT-afdelingencustomer (ob)session: IT-business awareness & samenwerkingsprogrammaposITive perceptions: reputatieprogramma voor duurzame positieve IT-belevingKING of projects: projectcommunicatie gericht op gebruikersadoptie en acceptatieDo IT Yourself (DITY): een introductie in IT self serviceITalents unveiled: verbeteren van persoonlijke en teamprestatiesWe helpen IT-medewerkers en teams andere (dan alleen technische) vaardigheden te ontwikkelen en te benutten. Daarbij leggen we veel verborgen talent bloot, vaak tot grote verrassing van de manager of klant. Dit leidt tot betere persoonlijke – en teamprestaties, hogere medewerkertevredenheid en een beter imago van IT en de -afdeling.