Over BePresent

Jan Massier BePresentJan MassierIT communicatiemanager

In 2006 heb ik – Jan Massier – BePresent opgericht. Sinds mijn opleiding bedrijfskundige informatica werk ik in het domein van IT-marketing en communicatie. M’n ondernemersgeest moest uit de fles na diverse dienstverbanden bij gerenommeerde IT- en communicatiedienstverleners.Nu werk ik als communicatiemanager voor IT-organisaties en hun leiders. Dat is mijn grote passie! Ik heb jarenlange ervaring met het beschermen van hun reputatie, met succes! Van programmamanagers binnen de Overheid en bancaire sector, tot bestuursvoorzitters van beursgenoteerde IT-bedrijven. Van ziekenhuis IT-managers tot algemeen directeuren.Ik zie het als mijn missie jou en je IT-afdeling te beschermen in die complexe omgeving met kritische stakeholders. Ik heb er vaak een frisse en verrassende kijk op. Bovendien lever ik resultaat! Ik geef je de zekerheid dat ik zo een aantal verbeteringen voor je kan realiseren die bijdragen aan jouw succes en reputatie en dat van je afdeling. Durf jij ‘t aan met mij?

Samenwerking

In deze tijd sta je niet graag alleen. Ik werk daarom samen met andere experts die iets toevoegen in mijn werkdomein én voor mijn klanten. Enthousiaste, ervaren collega’s die net als ik gepassioneerd met hun vak bezig zijn. Zo dekt onze gezamenlijke expertise en ervaring in de IT-wereld een breed spectrum af op het gebied van marketing, communicatie, teambuilding, coaching  en leiderschapsontwikkeling. Bovenal zijn wij allemaal gericht op de mensfactor, die in onze ogen zo bepalend is voor het wel en wee van IT-organisaties. Bovendien hebben we ook ervaring met IT service management (o.a. ITIL, Cobit, PRINCE, SCRUM) en weten welke uitdagingen IT hierbij ondervindt. Ook samen helpen wij je graag IT positief op de kaart te zetten, er een afdeling van te maken die er toe doet.

Harry Rensen BePresent-associate

Harry Rensenserious gaming, IT service management, projectmanagement

Elise Verberg BePresent-associate

Elise Verbergcommunicatietraining, teambuilding, leiderschapsontwikkeling

Ruud Koot BePresent-associate

Ruud Kootcopywriting, strategie, IT marketing & communicatie

Hester Verschoor BePresent-associate

Hester Verschoormarketing support, PMO support & secretariaat

Mila Ganpatsing BePresent-associate

Mila GanpatsingIT communicatie, samenwerking, persoonlijke ontwikkeling

Over BePresent

Wij zijn een specialistisch en innovatief communicatiebureau met verstand van IT. We helpen IT-organisaties hun diensten en opbrengsten te verbeteren met marketing, (project) communicatie, coaching. Wij zorgen dat IT (weer) een positief imago krijgt en aan de verwachtingen van hun klanten en organisatie voldoet. Maak ook kennis met de verrassende effecten van onze diensten. Neem snel contact op.

Jouw businesscase

Als je serieus nadenkt over de meerwaarde van een beter imago van je IT-afdeling, je eigen reputatie als IT-leider, betere samenwerking met klanten en minder fouten in de operatie, wat is dan je businesscase?

En... waar wacht je nog op?

Back to Top